Om os

Torvehal Bornholm – beliggende i det tidligere Rønne Slagtehus – er samlingspunktet for bornholmske fødevarer. Naturligvis finder du de velkendte fødevarebrands, men også de nye innovative bornholmske fødevare-startups, som endnu ikke findes på supermarkedernes hylder.

Producenterne
Kom og mød nogle af producenterne af de mange lækre produkter, som du kan finde på Bornholm. I Torvehallen kan du både se og smage fødevarer fra Hallegaard, Kobbevang Økogrønt, Nord Snaps, Ostehjørnet, Stigs Oliven, Buchwalds Kafferisteri, Bornholms Mosteri og mange andre.

Café
I Torvehallen er der også en café, som tilbyder mad og drikke. Du kan også få nybagte kager, kaffespecialiteter fra Buchwalds Kafferisteri, vin, drinks og ikke mindst vores eget nybryggede øl.

Du kan sidde inden for i det gamle slagtehus med de oprindelige Hasle klinker på væggene eller ude i gården og se på de smukke blomster fra Kvist & Kvas.

Bag Torvehallen står Morten Pedersen og Line Rix. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har lyst til at få dine produkter i Torvehallen – eller har en idé til et arrangement.

—-

LAG-Bornholm har i 2017 støttet Torvehal Bornholm i forbindelse med etableringen. Det samme har Bornholms Erhvervsfond.

LAG