24. juni 2017

Om Torvehallen

Torvehal Bornholm – beliggende i det tidligere Rønne Slagtehus – er samlingspunktet for bornholmske fødevarer. Naturligvis finder du de velkendte fødevarebrands, men også de nye innovative bornholmske fødevare-startups, som endnu ikke findes på supermarkedernes hylder.

Kom og mød nogle af producenterne af de mange lækre produkter, som du kan finde på Bornholm. I Torvehallen kan du både se og smage fødevarer fra Hallegaard, Nord Snaps, Osterhjørnet, Stigs Oliven, Høstet, Bornholms Mosteri, Kobbevang og mange andre.

I Torvehallen er der også en café, som tilbyder mad fra vores foodtruck i gården. Du kan også få nybagte kager, kaffespecialiteter og the fra Bornholms Thehandel, vin, drinks og ikke mindst vores eget nybryggede øl.

Du kan sidde inden for i det gamle slagtehus med de oprindelige Hasle klinker på væggene eller ude i gården og se på de smukke blomster fra Kvist & Kvas og Strabo.

Bag Torvehallen står Morten Pedersen og Line Rix. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har lyst til at få dine produkter i Torvehallen – eller har en idé til et arrangement.