Kom til reception!

Udgivet den:24 juni 2017
By torvehalbornholm
Den 15. april overtog vi nøglerne til det tidligere Rønne Slagtehus med en stor drøm om at få liv i de stemningsfulde bygninger. En Torvehal er nu ved at se dagens lys – og vil blive en ramme for alle vores dygtige fødevareproducenter, så de kan vise og sælge deres produkter under ét tag. Der kommer forhåbentlig også til at ske meget i både 2018 og 2019. Vi planlægger at etablere Rønne Bryggeri til efteråret. Og har en ambition om at finde opbakning til at lave et foodlab eller to i den gamle staldbygning til nogle af øens kommende fødevareprocenter. Vi vil derfor meget gerne invitere dig til en uformel reception torsdag den 6. juli fra kl. 14 til 17. Alle i Torvehallen håber meget at se dig!

2 Responses to “Kom til reception!”

  1. Randi Betina Nielsen siger:

    Kommer til Bornholm mandag d.3 som turist og kunne godt tænke mig at være med til receptionen!
    Er den kun for særligt indbudte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *